16 / 04 / 2024

Narlıdere Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Narlıdere Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, hem tatil beldeleri, hem de kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, "Mimarımızla birlikte arazi koşullarına uyumlu bir proje tasarladık" dedi




İzmir'de örnek konut uygulamalarıyla istikrarlı bir başarı grafiği çizen Tanyer İnşaat'ın, Narlıdere'deki özel projesi Asma Bahçeler, dağ ve deniz manzarasını buluşturan bir konumda yükseliyor. 

Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in mimari değeri ve sağladığı konforla, hayat standartlarını yükseltmek isteyenlerin adresi olduğunu söyledi. Arazinin eğimi nedeniyle çok teknik bir iş yaptıklarını, ankraj ve fore kazık sistemiyle binaları sağlam bir zemine oturttuklarını kaydeden Tanyer, İzmir'de benzeri olmayan bir projeye imza attıklarını dile getirdi. 

Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, hem tatil beldeleri, hem de kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, "Mimarımızla birlikte arazi koşullarına uyumlu bir proje tasarladık. En alttan en üst kota kadar yatay asansör uygulamamız var. Bu sistem İzmir'de hiç bir projede yok" diye konuştu. 


Sabah Egeli


Geri Dön