29 / 03 / 2024

Nef, Topkapı'da payını artırdı!

Nef, Topkapı'da payını artırdı!

Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan Topkapı arazisinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak.



Projeler geliştirmek- için bir araya gelen İş GYO ve Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak 


Yüzde 75 îş GYO ve yüzde 25 Nef mülkiyet payı ile alınmış olan 80 bin metrekarelik arsanın, yüzde 25'lik kısmı 94 milyon Kentsel dönüşüm kapsammda sektöre katma değer kazandıracak projeler üretmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, geniş bir hedef kitlenin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek projesini Topkapı'da, daha önce mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın alman arsa üzerinde hayata geçirmeye bedel karşılığında, Nef'e devredildi. 


Böylece, Iş GYO ve Nef in Zeytinburnu bölgesinde dönüşüme öncülük edecek projesinin arsa mülkiyeti; yeni satış işlemi ile birlikte yüzde 50 oranında eşit olarak paylaşıldı. 


Posta 


Geri Dön