28 / 03 / 2024

Neo Gölpark, 23 Nisan'ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutlayacak!

Neo Gölpark, 23 Nisan'ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutlayacak!

NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara kadar her şey düşünüldü




Neo Yapı tarafından Bolluca'da inşa edilen NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor. NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara, yüz boyama akMesinden pilatese kadar her şey düşünüldü. 

Çocuklardan doğaya fidan armağanı Neo Yapı hin her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği fidan dikimi bu yıl da 23 Nisan'da yapılacak. Şenliğe katılan çocuklar toprakla buluşturacakları fidanlarla doğa sevgisini doyasıya yaşayacaklar. Birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarının da olacağı etkinlikte çocuklar, eğitmen gözetiminde yaptıkları resimlerle sanatsal faaliyetlerde de bulunacak. 


Tünaydın


Geri Dön