28 / 03 / 2024

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin yapımı süren 3 kültür merkezi, 2 ilkokul, 1 bilgi evi ve spor merkezi, 2 altgeçit, 1 cem evi ve kültür merkezi, izcilik kampı ve dolgu alan park çalışmalarını denetledi.



Yaz dönemini de yeni yatırımların bir an önce hizmete girmesi için yoğun bir tempoyla çalışarak geçiren Pendik Belediyesi, kültür merkezleri, okullar, alt geçitler, yollar ve daha bir çok hizmet noktasının inşaatlarını hızla tamamlarken, projeleri de hayata geçiriyor.    


İnşaatları sürekli denetleyen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Halkımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda belirlediğimiz projelerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz.  Yapımı  devam eden hizmet noktalarını vatandaşlarımızla buluşturmak için ekiplerimiz hiç durmadan çalışıyor. Eğitim, kültür, spor ve yaşam alanlarıyla, ulaşımıyla Pendik en sorunsuz ilçelerden biri olacak” dedi.     


Yakında hizmete açılacaklar!


Fatih Mahallesi Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi: İçinde etüt odaları, futbol ve basketbol sahaları bulunan Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, yakında Fatih Mahallesi’nde hizmete açılacak


Kavakpınar Kültür Merkezi: Aile Sağlığı Merkezi, İSMEK sınıfları, etüt ve gençlik merkezlerini bünyesinde barındıracak merkezin inşaatı büyük bir hızla ilerliyor


Ahmet Yesevi Kültür Merkezi: 4 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezinde İSMEK kursu, aile sağlığı merkezi, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, fitness salonu gibi birimler bulunacak. Tamamlandığında genç yaşlı herkesin buluşma noktası olacak kültür merkezi de yine benzerleri gibi birçok hizmeti bir arada bulunduracak.


Velibaba Kültür Merkezi: Velibaba Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere. 1500m2 kapalı alana sahip merkezde İSMEK,fitnes ve konferans salonları bulunuyor.


Alibaba Sultan Cem Evi ve Kültür Merkezi: Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yapılan Ali Baba Sultan Cem Evi ve Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor


İki alt geçit


Kaynarca Mahallesi’nde  bulunan ve tamamen yenilenen Hacıoğulları Hilmi Sonay Alt Geçidi kısa süre içinde hizmete açılıyor. A.Renda Caddesi ile Lokman Hekim Caddesini i birbirine bağlayacak yeni alt geçit çalışması merkezdeki trafiği rahatlatacak


İki ilkokul


Sanayi Mahallesi'nde inşaatı sona eren 24 derslikli Aşık Şenlik İ.Ö Okulu 2014-2015 eğitim öğretim döneminde öğrencileri karşılamaya hazırlanıyor. Fatih Mahallesi de yeni bir okula daha kavuşuyor.16 derslikli İsmail Yeşilyurt İlkokulu 2014-2015 döneminde kapılarını açacak.  


Açık hava nikah salonu


Yunus Emre Kültür Merkezi&Nikah Salonu bahçesine yapılan açık hava nikah,kokteyl ve etkinlik alanı bu ay hizmete giriyor.


El Sanatları Merkezi


Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilen ve el sanatları  atölyeleri ile sergi alanının bulunacağı merkezin sonbaharda hizmete girmesi bekleniyor.


İnşaatları başlıyor


İzcilik Kampı: Köyler bölgesinde yapılacak İzcilik Kamp Merkezi gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak.


Çamlık’a büyük park: Çamlık Piri Reis Caddesi'nde yapımına başlanan dolgu alanında parklar,yürüyüş yolları ve spor eğitim alanları olacak.


Pendik Belediyesi


Geri Dön