24 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule Ataşehir Kuzey

Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Nidakule Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde yükselen Nidakule Ataşehir projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzasını taşıyor. Nidakule Ataşehir ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Nidakule Ataşehir projesi 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofis blokları, mağaza ve dükkanlardan meydana geliyor. A plus ofis projesi olarak tasarlanan Nidakule Ataşehir projesi Emlak Konut GYO işbirliğiyle yükseliyor.


Nidakule Ataşehir projesinin satış ofisi ile 444 4 846 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Nidakule Ataşehir projesi Swanke Hayden Connel Architects tarafından tasarlandı.



Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?


Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek sorusuna 30 Haziran 2016 yılı olarak cevap buluyor. Nidakule Ataşehir projesinde ofislerin büyüklükleri 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor.


Nidakule Ataşehir projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor. Nidakule Ataşehir projesinde 190 adet ofis, 21 adet ticari birim ve 1 konferans salonu bulunuyor.



Nidakule Ataşehir nerede?

Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Kuzey iletişim bilgileri

Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 


projeye sor



Geri Dön