29 / 03 / 2024

Nidakule Ataşehir satışa çıktı! Metrekaresi 5.500 TL!

Nidakule Ataşehir satışa çıktı! Metrekaresi 5.500 TL!

Tahincioğlu, ‘Nidakule Ataşehir’i satışa sundu. Özcan Tahincioğlu, " Şimdiye kadar projelerimiz bugüne kadar lansman fiyatını ikiye katladı. Burada da benzer bir performans bekliyorum " dedi...




Tahincioğlu, ‘Nidakule Ataşehir’i satışa sundu. Özcan Tahincioğlu, "Şimdiye kadar projelerimiz bugüne kadar lansman fiyatını ikiye katladı. Burada da benzer bir performans bekliyorum" dedi.


Tahincioğlu’nun, Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir’de imza attığı A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir’in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey’i satışa çıkardı. 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza/dükkanların bulunduğu podyumdan oluşacak Nidakule Ataşehir Kuzey toplam 13 bin 20 metrekare alanda inşa ediliyor. 


TAVAN YÜKSEKLİĞİ 4.20 METRE


Projenin metrekare lansman fiyatı ise 5.500 TL'den başlıyor.  Nidakule Ataşehir'in tamamlandığında kullanıcılarına; 135 metrekareden başlayan modüler yapıdaki ofislerle yaklaşık 1150 metrekareye kadar büyüyebilen tam kat seçenekleri sunacağını söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Nida Kule'de ofis kullanıcılarının rahatlayabilecekleri 6 bin 200 metrekarelik bir teras bahçesi yer alacak. Projede BMS akıllı bina sistemi kullanıyor. Ayrıca ofisler brüt 4.20 metrelik tavan yüksekliğiyle dikkat çekiyor" dedi.


1.5 MİLYAR LİRALIK ARSA ALDIK


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum projenin toplam satış gelirinin 525 milyon TL olacağını belirterek, "Tahincioğlu'nun bize taahhüt ettiğirakam ise 190 milyon TL" dedi. Bu yıl 10 bin konut hedefi koyduklarını hatırlatan Kurum, değişik yerlerden 1.5 milyar TL'lik arsa aldıklarını sözlerine ekledi.



Akşam


Geri Dön