20 / 04 / 2024

Novo Maison Bodrum'da kaba inşaat yüzde 90 tamamlandı! 1 milyon Euro'ya!

Novo Maison Bodrum'da kaba inşaat yüzde 90 tamamlandı! 1 milyon Euro'ya!

Firma: KLT Yapı

Proje: Novo Maison

Yüzde 90 kaba inşaatı tamamlanan ve 2015 yılında teslim edilecek Novo Maison projesi, Bodrum Gündoğan'da inşa ediliyor. 8 villadan oluşan projede fiyatlar 1 milyon Euro'dan başlıyor...



Bodrum Gündoğan’da hayata geçirilen  Novo Maison  projesi yatırımcılar için eşsiz bir fırsat sunuyor.  KLT Yapı  tarafından öz kaynaklar kullanılarak firmanın kendi arsası üzerinde hayata geçen proje maliyet avantajı ile sahiplerine kazanç sağlıyor.


Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Gündoğan’a hakim manzarası ile öne çıkan Novo Maison projesi ayrıcalık, farklılık ve prestijin; modern çizgiler, teknoloji, tasarım ve doğallık ile birleştiği yepyeni bir konsept sunuyor. Yüzde 90 kaba inşaatı tamamlanan ve 2015 yılında teslim edilecek Novo Maison evleri 8 villadan oluşuyor. Yaşayanları hayatı yeniden keşfetmeye davet eden proje birinci sınıf inşaat kalitesini, alanının önde gelen tasarımcıların mimarisi ile birleştiriyor. 


Projedeki her villa tam donanımlı yapısı ile yaşayanları özel ve ayrıcalıklı hissettirecek 5 yıldızlı otel konforu sunuyor. Her villada sauna, asansör, spor salonu, özel zen bahçesi, teras, havuz, şömine, akıllı ev sistemi, jeneratör, biyolojik arıtma, ısı pompalı VRV ısıtma - soğutma sistemi, özel otopark ve su deposu bulunuyor. Ayrıca site içi kamera ve güvenlik sistemi, teknik personel ve bahçıvandan oluşan destek ekibi ile ev sahiplerine hayatlarını kolaylaştıracak özel bir yaşam alanı sunuyor.  


Projenin en önemli özelliklerinden biri sahip olduğu maliyet avantajı ile yatırımcılar için dikkat çeken bir fırsat sunması. KLT Yapı’nın kendi arsası üzerinde gerçekleştirdiği projede kat karşılığından doğan maliyet bulunmuyor. Banka kredisi kullanılmadan öz kaynaklar ile hayata geçirilmesi finansal maliyetlerde büyük bir avantaj sağlıyor. Bu sayede proje maliyetinde elde edilen yüzde 40’a varan düşüş alıcıların hemen karlı konuma geçmesine imkan sunuyor.


Telefon numarası: +90 216 365 33 47 / +90 252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com


projeye sor



Geri Dön