20 / 04 / 2024

Ömer Bayram İnşaat 5 binin üzerinde konut üretti!

Ömer Bayram İnşaat 5 binin üzerinde konut üretti!

Ömer Bayram İnşaat'ın, 5 binin üzerinde konut ve işyeri projesini geride bıraktığını söyleyen firmanın satış müdürü Yusuf Tap, "Bölgeye nitelikli ve kaliteli yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.




Bugüne kadar 1 milyon metrekareyi aşan yaşam alanı üreten Ömer Bayram İnşaat'ın, 5 binin üzerinde konut ve işyeri projesini geride bıraktığını söyleyen firmanın satış müdürü Yusuf Tap, "Bölgeye nitelikli ve kaliteli yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz" dedi. 

Ömer Bayram İnşaat AŞ Satış Müdürü Yusuf Tap, firmalarının 1976'da Ömer Bayram tarafından kurulduğunu anımsattı. 

Tap, "Adana'da 2004-2005 yıllarında vergi rekortmenliğinde ilk 5'teydik. Hep ilk 10 içindeyiz" dedi. Her yıl 10 proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren Tap, "Çok geniş bir ekibimiz var. Bünyemizde 300'e yakın inşaat işçisi çalışıyor" diye konuştu. Bu yıl 13 dönüm arazi üzerine kurulu ve 142 daireden oluşan ve 4 bloklu Zen Bahçe Sitesi projelerinin devam ettiğini dile getiren Tap, projeyi önümüzdeki yıl teslim edeceklerini vurguladı. Süleyman Demirel Bulvarı'nda 13 adet villa inşaatlarının da devam ettiğini de belirten Tap, "Yakın zamanda daha önce yatırım yaparak aldığımız bir arsada yeni bir projeye başlayacağız. Ayrıca 2+1 daireli 2 farklı konut inşaatı yapacağız" dedi. 



Dünya


Geri Dön