06 / 05 / 2024

Öncüoğlu ve ACP Mimarlık MAPİC 2011'de!

Öncüoğlu ve ACP Mimarlık MAPİC 2011'de!

Her sene Kasım aynın ikinci haftası Cannesda düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı olarak kabul edilen MAPIC, bu sene de 16-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek



Her sene Kasım aynın ikinci haftası Cannesda düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı olarak kabul edilen MAPIC, bu sene de 16-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Son 6 senedir fuara stand açarak katılan ÖNCÜOĞLU+ACP Mimarlık, bu sene de 1. katta 11.01 nolu standta yeni projelerini paylaşacak. Uluslar arası alışveriş merkezi yatırımcılarıyla, mimarlarını, araştırma ve danışmanlık şirketleriyle, proje gayrimenkul şirketlerini, kısaca AVM sektöründe hizmet veren tüm profesyonelleri bir araya getiren MAPIC fuarına bu sene de yoğun bir katılım bekleniyor.

ÖNCÜOĞLU+ACP Mimarlık genel müdürü Enis Öncüoğlu fuarı değerlendirdi:"Fuar sadece bir buluşma noktası olarak kalmıyor, aynı zamanda sektörün tüm üreticilerin buluştuğu, varolan ve yeni projeler üzerinde görüştüğü ve yeni fikirler ürettiği arı kovanı misali sürekli devinim halinde bir pazar yerine dönüşüyor."

Türkiye, Rusya, Kazakistan ve Doğu Avrupada 30u aşkın inşa edilmiş alışveriş merkezi projesi bulunan ÖNCÜOĞLU+ACP Mimarlık, bu sene MAPICe uluslarası Retail City 2011 ödüllerini kazanan  Ankara  Kentpark ve Antalya Terracity projelerinin yanı sıra, tasarımı devam eden Bodrumdaki ve Rusyadaki alışveriş merkezleri projeleri ile katılıyor.


Geri Dön