29 / 03 / 2024

ONS İncek Residence, WAF 2014'te finalde!

ONS İncek Residence, WAF 2014'te finalde!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF (World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.



Londra merkezli İ2i Events Group tarafından 1-3 Ekim tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri'nde kısa listeye kalan Yazgan Mimarlık tasarımı ONS İncek Residence projesi, "Future Residential" kategorisinde Katar'dan Avustralya'ya projesi, solo yaşam konseptine uygun çözümler geliştirilerek oluşturuldu. 


1+1,2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı proje, üç bloktan oluşuyor. Alışveriş merkezinden, fitness'a; residence hizmetlerinden akıllı ev konseptine kadar birçok alanda VIP hizmet anlayışıyla konut sahiplerinin yaşam standardına prestij katıyor. Lokasyonu itibariyle merkeze yakınlığı ile dikkat çeken proje, benzerlerinin aksine maksimum konut kullanımı ile dikkat çeken projelerin başında yer alıyor. 


Bu sene yedincisi düzenlenen, son üç senedir de Singapur'da ABD'den Hong Kong'a birçok gerçekleştirilen Dünya projenin arasında Türkiye'yi temsil ederek finalde yarışacak. 


3Solo yaşam konsepti Toplam 992 konuttan oluşan ONS İncek Residence Mimarlık Festivali Odülleri'ne 50'nin üzerinde ülkeden çok sayıda proje başvurdu. 


Finale kalan projeler, festival süresince 27 alt kategoride, aralarında Richard Rogers, Rocco Yim, Enric Ruiz Geli, Julie Eizenberg ve Peter Rich gibi mimarlık dünyası için önemli isimlerinin olduğu jüri karşısında yarışacaklar. 


Milliyet Ankara


Geri Dön