20 / 04 / 2024

Onur Kaymakbayraktar kimdir?

Onur Kaymakbayraktar kimdir?

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sorumlu Değerleme Uzmanı ve İnşaat Mühendisi Onur Kaymakbayraktar kimdir? Onur Kaymakbayraktar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Onur Kaymakbayraktar kimdir?

Onur Kaymakbayraktar, 1980 yılında Lefkoşe/KIBRIS’ta doğmuştur. 1998 yılında F.M.V. Nişantaşı Özel Işık Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 2002 yılında tamamlamıştır. 


2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme yüksek lisansını tamamlanmıştır. Konut Finansman Sisteminin Türkiye’deki Uygulanabilirliği konulu tez çalışması gerçekleştirmiştir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yüksel İnşaat ve Önder İnşaat firmalarında 3 yıl saha mühendisliğinin ardından 2005 yılında gayrimenkul değerleme sektörüne girmiştir. Şerefiyelendirme çalışmaları, pazar araştırmaları, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi ve verimli kullanım çalışmaları alanında uzmanlık kazanmıştır.


Mayıs, 2011 tarihinden itibaren Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdür yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.


KAYMAKBAYRAKTAR, TMMOB İnşaat Mühendisliği Odası ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) üyesidir.




Geri Dön