29 / 03 / 2024

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...



Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor. 


Estetik, zerafet ve tasarımın birlikteliğinden oluşan LARES ile elitist düşler kuruluyor, geçmişten ilham alan asalet gelecekle buluşuyor... GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA®Gövde ve kapakları parlak lakeden olan LARES, yavaş kapanan frenli mekanizmalı çekmece ve kapakları ile sunuluyor. Çekmece içi bordo flok yüzey ile üst çekmecede yer alan bölmeler detayların yerli yerinde olmasını sağlıyor. Dekoratif ahşap çerçevesi ile banyonuza salon havasını getiren LARES, şık boy dolabı ile de size ek saklama alanı sağlıyor. Beyaz Lake, Krem Lake ve Siyah Lake olmak üzere üç rengi ile 2014 ORKA® Banyo Koleksiyonunda yer alan LARES sanatın banyodaki yansıması oluyor. 


Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 20 yılı aşkın tecrübesini uzman kadrosu ile tasarım gücüne yansıtan ORKA® Banyo tüm Türkiye'de ve 44 ülkede 


1 milyondan fazla evde tüketiciyle buluşuyor... Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA® Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor, evlere estetik ve şıklık katıyor. LARES, klasik görünümlü ithal seramik tezgahı ve lavabosu ile bütünleşiyor.


Geri Dön