27 / 04 / 2024

Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Oğuz Sürel tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz'da Pendik, Ramazanoğlu Mahallesi'nde kuruldu.



Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Oğuz Sürel tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


Osis Elektrik Elektronik İzolatör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Alçak gerilim, orta gerilim ve yüksek gerilim izolatörleri, izole parça ve ekipmanları imalatı, alım, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b-Her türlü elektrikli, elektromekanik ürünler, elektromekanik devreler ve cihazların imalatını, alım, satımını, ithalatı ve ihracatını yapmak. c-Her türlü elektronik aletler, elektronik devre elemanları imalatını, alım satımını, ihtalatını ve ihracatını yapmak. Şirket konusunu gerçekleştirebilmek amacı ile aşağıdaki işleri yapabilir. a-Şirket ve tesisler kurmak, kurdurmak, kurulu tesisleri satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, işlettirmek. b-Yurt içinde ve Yurt dışında mümessillik, acentalık, bayilikler almak, şubeler ve irtibat büroları kurmak. c-Şirketin konusuyla ilgili olan her türlü izin, imtiyaz, lisans, ruhsat, patent,ihtira beratı marka ticaret unvanı gibi gayri maddi ve fikri hakları inkisap etmek, üzerlerin de her türlü tasarrufta bulunmak, bunlar ve diğer sınai mülkiyet hakkı veren anlaşmaları yerli ve yabancı firmalarla yapmak, devir ve feragat etmek.  d-) Şirket konusu ile ilgili her türlü menkul mal ve gayrimenkul alım satımı ile müteahhitlik, inşaat taahhüt işleri ile inşaat malzemeleri, makineleri ve teçhizatların alım ve satımını yapabilir. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir.her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. e-) Şirket konusu ile ilgili yerli, yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapabilir, başkaları tarafından kısmen veya tamamen yüklenilmiş işleri devralabilir, yeni şirketler kurabilir ve kurulmuş şirketlere iştirak edebilir. f-) Şirket amacına ulaşabilmek için gerekli demirbaşları, nakil vasıtalarını, gayrimenkul malları,hazır kurulu tesisleri alabilir, kiralayabilir, satabilir ve kiraya verebilir, g-) Şirket yurt içinden ve yurt dışından uzun, orta ve kısa vadeli krediler alabilir, karşılığında teminat amacı ile şirket malları üzerinde ipotekler tesis edebilir., h-) İştigal konusu ile ilgili olarak, komple tesislerin, makinelerin ithalat, ihracat,fason dâhili ticaretini yapabilir. ı-)Konusu ile ilgili olarak her türlü ihalelere iştirak edebilir. i-)Konusu ile ilgili olarak her türlü ticari, mali ve hukuki tasarruflarda bulunabilir Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek intendiği takdirde ortaklar kurulunca bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilir. ancak sözleşme değişikliği mahiyetinde olan kararın uygulanabilmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gerekli iznin alınması lazımdır.



Geri Dön