19 / 04 / 2024

Osman Günler kimdir?

Osman Günler kimdir?

Kocaeli Belediyesi İmar Daire Başkanı Osman Günler kimdir? Osman Günler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Günler, ne zamandan beri, İmar Daire Başkanı olarak görev alıyor?



Osman Günler kimdir?

Mayıs 2012'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı Gökmen Mengüç’ten boşalan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na Osman Günler atandı. Peki, Osman Günler kimdir?


1980 Yılında Erzurum’da doğan Günler, ilkokulu köyünde, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. 2004 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 2004-2005 yılları arasında İstanbul/Tuzla/ Akfırat Belediyesinde İmar Müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 


2005-2008 yılları arasında İBB, İSKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje Dairesi Başkanlığında proje tasarlanması, kontrolü ve denetimi, havza bölgelerinde imar plan denetimi görevlerinde bulundu. 2008-2012 yıları arasında Gebze Belediyesine tayinen atanarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde, proje kontrol ve ruhsat şefi, İmar Müdür yardımcılık görevlerinde bulundu.


Mayıs 2012 itibariyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesine tayinen atanarak İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığında İmar İşleri Şube Müdürü olarak göreve başlamış olup, halen bu görevi yürütüyor.


Ayrıca GYTE Mimarlık Fakültesinde yüksek lisans eğitimine devam etmekte olan Günler, evli ve 2 çocuk babası.





Geri Dön