29 / 03 / 2024

Otis Türkiye, etik şirket ödülü ETİKA’yı ikinci kez aldı!

Otis Türkiye, etik şirket ödülü ETİKA’yı ikinci kez aldı!

Türkiye’nin lider asansör firması Otis Türkiye, Etik Değerler Merkezi’nin düzenlediği “Türkiye Etik Ödülleri ETİKA”ya ikinci kez layık görüldü. Otis Türkiye ve Orta Doğu Direktörü Bora Gülan, konuyu değerlendirdi.



Otis Türkiye ve Orta Doğu Direktörü Bora Gülan, “Bugün Türkiye’nin asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yol sektörünün lider firması olarak, etik yaklaşımda öncü rol üstlenmeye devam edeceğiz” dedi. 


Otis Türkiye, etik değerlere önem veren şirketleri ödüllendirerek, bu bilinci yaygınlaştırmayı hedefleyen Etik Değerler Merkezi’nin (EDMER) düzenlediği “ETİKA 2013”ü almaya hak kazandı. ETİKA’ya ikinci kez layık görülmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Otis Türkiye ve Orta Doğu Direktörü Bora Gülan, “İş hayatında etik değerlere uyan her şirketin, sektöre ve toplumun gelişimine olumlu katkılarda bulunduğuna inanıyorum. Otis Türkiye olarak, Türk mühendislerin enerji kullanımını azaltıp performansını artırdığı, çevreye duyarlı ve emniyetten ödün vermeden geliştirdiği ürünlerle, standartları  daha da yükseltiyoruz” diye konuştu. 


Otis Türkiye’de tüm çalışanların her işe ortak bir duyarlılıkla yaklaştığını vurgulayan Bora Gülan, “Ortak bir kurumsal kültürle hareket ettiğimiz Otis Türkiye’de, tüm davranış ve faaliyetlerimizi üç mutlak değerimiz üzerine inşa ediyoruz: Etik, Emniyet ve Finansal Kontrol. Her çalışanımız işe başladığı günden itibaren bu üç mutlak değerimizle tanışıyor. Etik alanında, işe girişten itibaren her yıl düzenli eğitimler alan çalışanlarımızla, hem bireysel hem de kurumsal olarak kendimizi ölçme ve geliştirme fırsatı buluyoruz” dedi.  


Otis’in kuruluşundan itibaren sektöre öncülük ettiğini ifade eden Bora Gülan, şunları söyledi: “Dünyanın ve Türkiye’nin en köklü şirketleri arasında yer alan Otis Türkiye’nin, son iki yıldır iş ahlakını önemseyen şirketler ödülüne layık görülmesi, güçlü firma ve toplum olma yolundaki çabalarımız konusunda bizi daha da motive ediyor. Etik standartlarımızdan ödün vermeden ve en önemli sermayemizin itibar olduğunu unutmadan büyük bir azimle çalışmaya devam edeceğiz.”



Geri Dön