19 / 04 / 2024

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Mızrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Kartal, Yakacık, Yeni Mahalle'de kuruldu.



Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Mızrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arsa ve araziler almak.Bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.         -Her türlü hırdavat nalburiye ve inşaat yapı malzemelerin alım satımı ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak.  -Her türlü mobilya, aksesuar ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metal aksamlarının alım satımı ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak                                                         - Her türlü elektrik ve sıhhi  tesisat malzemelerinin alım satımı ithalat ihracatı ve pazarlamasını yapmak                         -Her türlü konut, fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu. Dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Bunlarla ilgili her türlü malzemelerin  alım, satımı,ithalat ihracatı ve pazarlamasını yapmak. -Konusu ile ilgili bayilikler ve mümessillikler  almak ve vermek                                                                                                                       -Konusu ile ilgili ortaklıklar kurmak kurulmuş olanlara ortak olmak iştirak etmek bunların hisse senetlerini almak konusu ile ilgil her türlü mali idari ve ticari tasarrufhi bulunmak.                                                                                                                -Amacını genişletmek için her türlü ihtira haklarını ve beraatlarını almak ve bunları kısmen veya tamamen devretmek veya başkası tarafından alınmış olanları devralmak.Acentecilik mümessilik  almak veya vermek                                                  -Amaç ve konusuna giren işlerin gerçekleşmesi için yerli ve yabancı şirket ve şahıslarla geçici ve devamlı olarak iş yapmak ortaklıklar kurmak işbirliği yapmak iştirak taahhüdünde  bulunmuş kurulmuş şirketlere ortak olmak.Yabancı sermayenin Türkiye ve gelmesi hakkında mevzuat hükümlerinden yaralanmak için her türlü girişimi yapmak. Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzümlu görülecek başka işlere girişilebilmek istendiği taktirde bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.                                                                                                                                          Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar. Kiraya verir bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü haklara tesis edebilir ipotek verebilir ve  ipotekleri fek edebilir  şirket gayri menkulleri üzerinden irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir  Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri mezdinde cins tashihi itiraz tevhit  taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.     



Geri Dön