20 / 04 / 2024

Özyürek Consept projesi Adana'da yükseliyor!

Özyürek Consept projesi Adana'da yükseliyor!

Adananın her yerine yakışır, kaliteli, güvenli ve modem yaşam alanları kurmak üzere 1982 yılında faaliyetlerine başlayan Özyürek İnşaat, 30 yılı aşkın tecrübesiyle prestijli projelere imza atmaya devam ediyor...



Adananın her yerine yakışır, kaliteli, güvenli ve modem yaşam alanları kurmak üzere 1982 yılında faaliyetlerine başlayan Özyürek İnşaat, 30 yılı aşkın tecrübesiyle prestijli projelere imza atmaya devam ediyor. Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, standartları aşan bir kalite anlayışını benimseyen Özyürek İnşaat; deneyim, dinamizm, yenilikçilik ile teknolojiyi harmanlayarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek yaşam alanları sunuyor. Firma, son olarak modern ve çağdaş bir konut projesiyle kendini gösteriyor. Turgut Özal Bulvarı ile Türkmenbaşı Bulvarının kesiştiği noktaya yakın bir konumda bulunan, Çukurova Başkent Okulları yanındaki 8 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan Özyürek Consept, elit çehresiyle yoğun ilgi görüyor. 


Temelleri dökülüp, üst yapı çalışmaları hızla devam eden proje ile ilgili sadece kalite ve teknoloji değil, satın almada hesaplılık ve kolaylık da ön planda tutuluyor. 


Firma yetkilileri, "Kurumsal sorumluluğumuz ve vatandaşlık bilincimiz çerçevesinde, uzmanlığımız olan inşaat sektöründe her zaman en yenisini, en gelişmiş teknolojiyi ve vatandaşımıza en uygun çözümü sunmayı hedefliyoruz. Çünkü bir ülkenin geleceğini, sağlıklı ve güvenilir yaşam alanlarında büyüyen bireylerin oluşturacağına inanıyoruz" diyor. 


Adana Meydan 




Geri Dön