26 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım'da! 380 bin TL'ye!

 Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım'da! 380 bin TL'ye!

Firma: Uzaltaş İnşaat

Proje: Paladyum Beytepe

Uzaltaş İnşaat'ın projesi Paladyum Beytepe'nin lansmanı 25 Kasım Pazar günü yapılıyor. Projede ilk 20 konut için yüzde 7 indirim uygulanıyor...




Uzaltaş İnşaat tarafından Başkent'in ilk çevreci projesi olan  Paladyum Beytepe  projesi tamamlandığında, konut kulesi 110 metre yüksekliğe sahip olacak. 3 bloktan meydana gelen Paladyum Beytepe'de A Blok butik iş merkezi, caddeye bakan B Blok 32 katlı konut kulesi ile az katlı C Blok'ta da konutlar yer alıyor.


Temmuz ayında inşaat çalışmalarının başladığı Paladyum Beytepe projesinin Ekim 2014'te tamamlanması planlanıyor. Toplamda 110 adet konutun bulunduğu Paladyum Beytepe'de 2+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor.


Uzaltaş İnşaat Paladyum Beytepe'de fitness merkezi, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, 50 kişi kapasiteli barbekü alanı, otopark ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım 2012 Pazar günü yapılıyor. Projede ilk 20 konut için lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Paladyum Beytepe fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Yeşil Bina özelliğini taşıyan Paladyum Beytepe'de çevre aydınlatması için güneş enerjisi, bahçe sulamasında da atık sular kullanılıyor.


Paladyum Beytepe projesi Ankara'nın en uzun bulvarı olan İncek Bulvarı'nda 15 bin 750 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje panoramik cam cephesi ile  Ankara  manzarasına hakim durumda yükseliyor.


444 3 753 

http://paladyumbeytepe.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön