29 / 03 / 2024

Paladyum Beytepe'de 6 bin 600 metrekare yeşil alan yer alıyor!

Paladyum Beytepe'de 6 bin 600 metrekare yeşil alan yer alıyor!

Projede 6 bin 600 metrekarenin yeşil alan olarak düzenleneceğini bildiren Ünal Pala, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için bize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz " dedi




Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanına verdiği önemin yanı sıra projede yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. 

Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'de yaşamını sürdürenlerin her anlamda ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayacağını söyledi. Projede 6 bin 600 metrekarenin yeşil alan olarak düzenleneceğini bildiren Pala, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için bize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz. Kullandığımız çevreci malzemelerin yanında yeşil alana da ayrı bir özen gösterdik. Botanik bahçe ve mini şelale ile birlikte yemyeşil yürüme alanları ve birbirinden farklı meyve ağaçlarıyla Paladyum Beytepe'de evinden çıkanlar betona değil yeşile basacak" dedi. 


Sabah Ankara


Geri Dön