25 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe'de yüzde 13 indirim!

Paladyum Beytepe'de yüzde 13 indirim!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı...



RAMAZAN ayına özel olarak konut fiyatlarında yüzde 13 indirim yapan Paladyum, sadece Ankara'dan değil, Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı. Yalnızca Ankara'dan değil, ülkenin farklı bölgelerinden de büyük ilgi gören projenin sınırlı sayıdaki konutu içinse çok özel bir kampanya başlatıldı. Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala farklı yaşam tarzlarına özel sunduğu yenilikçi yaklaşımla Paladyum Beytepe'nin kısa sürede yükselişe geçtiğini ifade etti. 



ÇEVREYE DUYARLI PROJE ÜRETTİK 



Paladyum Beytepe'nin Ankara'nın en fazla beğenilen projelerinden biri olduğunu kaydeden Pala. "Çevreye duyarlı bir proje oluşumuz ve konut sahiplerine sunduğumuz kaliteli yaşam imkânıyla büyük beğeni kazandık. Sadece Ankara'dan değil. Türkiye'nin diğer bölgelerinden de insanları konut sahibi yaparak farkımızı ortaya koyduk. Paladyum Beytepe'de yaşam Ekim'den sonra başlayacak. Ayrıcalıklı yaşamın kapılarının açıldığı Paladyum Beytepe'nin sınırlı sayıda kalan son konutlarında yerini almak isteyenler için şimdiye kadar hayata geçirmediğimiz bir kampanyaya imza atıyoruz" dedi. 


Akşam Ankara


Telefon: 444 3 753 

Web: paladyumbeytepe.com





Geri Dön