24 / 04 / 2024

Park Bosphorus Hotel’den Instagram yarışması!

Park Bosphorus Hotel’den Instagram yarışması!

Yaşadığınız şehrin tarihini anlatan fotoğraflarınızı, #tarihimiras hashtagiyle Instagram’da paylaşın, otelcilik hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen deluxe hotel klasmanında misafirlerini ağırlayan Park Bosphorus Hotel’den muhteşem ödüller kazanı



İstanbul’un kalbi Gümüşsuyu’nda, otelcilik hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen ‘deluxe hotel’ klasmanında misafirlerini ağırlayan Park Bosphorus Hotel, bol ödüllü bir Instagram yarışması düzenliyor. 24 Temmuz–2 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya, 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, dileyen herkes katılabiliyor.


Park Bosphorus Otel, bir zamanlar Osmanlı Hariciye Konağı olarak da kullanılan 120 yıllık yapının misafirperverlik misyonunu üstlenerek, Tarihi Park Otel’in 82 yıllık geçmişine sadık kalınarak hayata geçirildi. 


Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en yeni ve en  lüks oteli olma özelliği taşıyor. 2013 yılının son çeyreğinde faaliyete geçen otel; 4 bin 500 metrekarelik terası, farklı konseptlerde hazırlanan yiyecek-içecek bölümleri, 65 adet özel suitin de içinde olduğu  618 odası, düğün ve etkinlik alanları, 8 bin 500 metrekare spa & fitness & wellness merkezinin yanı sıra muhteşem Boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor. Tarihi Yarımada’dan Boğaziçi Köprüsü’ne kadar uzanan bu manzaranın tadını; ödüllü şefler tarafından yönetilen Gümüşsuyu Restaurant ve Park Patisserie gibi gurme noktalarında ve Hezarfen Teras Cafe’de de çıkarabilirsiniz.

Kullanıcılar @parkbosphorus ve #tarihimiras ibareleriyle, kendi yaşadıkları yerin tarihini anlatan fotoğraflarıyla yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya katılım için, Park Bosphorus Instagram hesabını (http://instagram.com/parkbosphorus) takip etme zorunluluğu olacak.  Yarışmanın kazananları ise Hürriyet Dijital Yayın Koordinatörü Bülent Mumay, Hürriyet Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt, Türkiye’nin en çok takip edilen Instagram fenomenlerinden Sezgin Yılmaz (@sezyilmaz) ve Park Bosphorus Hotel yöneticilerinden oluşan jürinin değerlendirmesiyle 4 Ağustos’ta açıklanacak. 



Geri Dön