19 / 04 / 2024

Park Bosphorus'un çevre dokunuşu memnuniyet yarattı!

Park Bosphorus'un çevre dokunuşu memnuniyet yarattı!

Krom madenleri ile tanınan CVK Grup tarafından satın alınıp yeniden inşa edilen Park Bosphorus Hotel yaklaşık 9 ay önce faaliyete geçti. Aradan geçen zaman içerisinde otel yönetimi, bir çevre harekatı başlatmış.



Bu çerçevede otelin çevresindeki birinci kuşak sokaklara çevre düzenlemesi yapan otel yönetimi, gelen talepler üzerine tesisin ikinci etabındaki sokaklara da el atmışlar. 


CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, otelin inşaatı sırasında oklukça bakımsız olan bölgeye çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapaklarını bunu duyan diğer sokak sakinlerinin de kendilerine sokaklarını düzenlemeleri konusunda talepte bulunduklarını söylüyor. Otel'in yanında yer alan tarihi caminin restorasyonunu da üstlendiklerini belirten Şahin, "Otelimizin hemen yanında yer alan parkın yenilenme ve düzenlenme işlerini yapma konusunda da talepler alıyoruz. Ancak burada yenileme yapmak oldukça zor" diyor. 

Otellerinin bulunduğu bölgeye gayrimenkul bakımından da katkı sağladığına işaret eden Şahin bölgedeki gelişmeleri şöyle özetliyor: "Otelimiz açılmadan önce metruk bir halde olan bölgede 300 bin TL'ye satılan evler otelimizin bölgeye kattığı değer ile 700-800 bin TL'leı e satılmaya başlandı. Eleman alırken de bölgede yaşayan insanlara öncelik veriyoruz." 


Ekonomist Mortgage


Geri Dön