26 / 04 / 2024

Park Village projesine Avrupa'dan 3 ödül!

Park Village projesine Avrupa'dan 3 ödül!

Firma: Arıkan Yapı

Proje: Park Village

Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19.su düzenlenen ve Gayrimenkul Oscarları olarak bilinen yarışmada, Park Village katıldığı dallarda ayrı ayrı 3 ödül aldı...




Türkiye’ nin ilk ve tek, tek katlı villa projesi Park Village’ in başarısı uluslararası boyuta taşındı ...


Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oscarları olarak bilinen  yarışmada,  Park Village  katıldığı:'' Residential Development ( Multiple Units )'' , '' Property ( Single Units )'' ve “ Development Marketing “ dallarında ayrı ayrı 3 ödül aldı.


European Property Awards, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı.


ARIKAN YAPI , Türkiye’ nin “ ilk ve tek “ tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu ''Avrupa Gayrimenkulleri'' alanında başarısını “ uluslar arası “ boyuta taşıdı.


ARIKAN YAPI tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç bahçesiz tek katlı villalar da  31 Aralık 2013 tarihinde yerleşim ve yaşam başlayacak.


Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getiren  törende gayrimenkul endüstrisinin önemli profesyonelleri ve uzmanlarından oluşan 72 jüri üyesinin oyları ile alınan “ ödül dereceleri “ belli oldu.


Türkiye adına diğer katılımcı ülkelerin projeleri ile yarışan Park village için hedef: Avrupa kıtası için düzenlenen yarışmanın ikinci aşaması olan Dünya Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) için, , kendi kategorilerinde Afrika, Amerika, Arap ve Asya Pasifik'teki ödüllü projelerle yarışabilmek.


Avrupa ayağı “ European Property Awards 2013-2014 ödülleri 24 Eylül akşamı Londra Grosvenor House Hotel' de  gerçekleşen gala yemeği ve ödül töreni ile sahiplerini buldu.  Arıkan Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ödülleri Park Village projesine güvenerek kendilerine yaşam yatırımı yapan aileler adına aldıklarını ifade etti.


Park Village iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 850 80 07

Web Adresi: www.parkvillage.com.tr 



projeye sor



Geri Dön