29 / 03 / 2024

Pendik Varyap Plaza'da teslimler başladı! 0 faiz!

Pendik Varyap Plaza'da teslimler başladı! 0 faiz!

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi





Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi. Kampanya dahilindeki ofislerin büyüklükleri 69 İle 287 metrekare arasında değişirken fiyatlar 266.000 TL İle 1.205.000 TL arasında seyrediyor. 

Toplam 32 bin metrekare kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza Business Mail, ikinci katından itibaren, Marmara Denizi ve Adalar manzarası sunuyor. İçinde yer alan kafe, restoran, eczane, kuru temizleme, fotokopi merkezi, toplantı salonları, kuaför, yapı ve gıda marketi gibi farklı fonksiyonlarla modern yasamın tüm gereksinimlerine kolay erişim sağlamayı hedefliyor. 


Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com


Star


Geri Dön