29 / 03 / 2024

Ramazan bayramına özel kampanyaya giren projeler!

Ramazan bayramına özel kampanyaya giren projeler!

İstanbul'un nitelikli projelerinde Ramazan bayramına özel kampanyalar düzenleniyor. Kiminde peşinat düşük tutulurken, kiminde de taksitler erteleniyor. Buyrun çifte bayram yaşatan projelere hep beraber bakalım...



Bayram ettiren kampanya' Rings İstanbul'da bayram dönemine özel bir kampanya başlatıldı. Rings İstanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün. Aynca hemen teslim evler için yüzde 0.76'dan başlayan faiz oranlarıyla maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. Yaşamın başladığı Rings İstanbul'da, satış ofisi bayramın 3'üncü gününden itibaren açık olacak. 


1 yıl sonra Demir inşaat, Beylikdüzu nde inşa ettiği Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasıyla Ramazan ayında herkesi ev sahibi yapmayı planlıyor. Düzenlenen kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor. Kampanyada ayrıca taksitler 1 yıl sonra banka kredisi garantörlüğünde 120 ay vadeli olarak ödeme fırsatı sunuluyor. Demir inşaat müşterilerinin tercihine göre peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uyguluyor. Projede 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 16 ile 18 arasında değişen toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan yer alıyor. 


Genyap'tan 60 aya '0' faiz Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane 7000 projesinde ise geliştirilen finans sistemi ile peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken anlaşmalı bankalardan piyasa koşullarının çok altında kredi kullanmak mümkün. 60 ay sıfır vade farkı olanağının dışında 120 aya kadar vadelerde de sadece 0.69 vade farkı oranı ile yatırımcılara oldukça cazip bir fırsat sunuyor. Kağıthane'nin merkezinde konumlanan proje 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor. 


Posta 


Geri Dön