29 / 03 / 2024

Renovia İstanbul, yabancılara tanıtıldı!

Renovia İstanbul, yabancılara tanıtıldı!

Kadıköy'ün merakla beklenen projesi Renovia İstanbul, satış öncesinde yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Yüksek yatırım değeriyle uzun zamandır dikkatleri üzerine çeken proje, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.



İnşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarından Vartaş, Kadıköy'de toplam 5 adaya yayılan yatırımlarından ilki Renovia İstanbul'u Çıragan Sarayı'nda düzenlediği toplantıda yatırımcılarına tanıttı. 

Almanya merkezli Stern Immobilien AG ortaklığıyla hayata geçirilen Renovia İstanbul, mimarisi ve lokasyonuyla Kadıköy'ün dönüşüm projeleri arasında sembol niteliğinde konumlanıyor. Vartaş'ın toplamda 110 bin metrekareye yayılan Kadıköy'deki projelerinin ilki Renovia İstanbul, şimdiden yatırımcıların yoğun ilgisini görmeye başladı. Renovia İstanbul'la ilgili konuşan Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata; "İstanbul'un dönüşümünde önemli bir rol üstlenerek Kadıköy'de sembol niteliğinde bir projeye imzamızı atıyoruz. 1.100 konut ve 4.400 metrekare ticari alanlardan oluşacak Renovia İstanbul projemiz, gerek mimarisi, gerekse lokasyonu itibarıyla bölgede benzersiz bir proje olarak konumlanıyor. 

Projemizin inşa edildiği adalar ve projenin ortakları dolayısıyla uzun zamandır yatırımcılardan yoğun bir talep alıyorduk. Ortağımız Stern Immobilien AG'nin 'gayrimenkul geliştiricisi' kimliğiyle Avrupa'daki projelerinin başarısı, yabancı yatırımcıların Renovia İstanbul projesine de büyük ilgi duymasını sağladı." şeklinde konuştu. 

Türkiye'de yatırımlarına devam edeceklerini belirten Stern Immobilien AG Denetim Kurulu Başkanı Hans Kilger ise "Ülkenize ve insanlarınıza son derece güveniyoruz ve önümüzdeki yıllarda Türkiye'de yüksek yatırım potansiyeli görüyoruz." dedi. İstanbul'un dönüşümünde büyük bir rol üstlenerek Kadıköy'de 5 adada projeler geliştiren Vartaş, bölgede toplam 700 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projelere imzasını atacak. Bu projelerinden ilk konut projesini ise dünyada birçok başarılı projeye imzasını atan Stern Immobilien AG ortaklığında 300 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriyor. Yüksek prim potansiyeliyle dikkat çeken Renovia İstanbul, 1.100 konut ve 4.400 metrekarelik ticari alandan oluşuyor.


Zaman


Geri Dön