29 / 03 / 2024

Resim İstanbul’da 1+1'ler 182 bin TL!

Resim İstanbul’da 1+1'ler 182 bin TL!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde yüzde 10 lansman indirimi bulunuyor. Kampanyanın son tarihi 30 Nisan. Resim İstanbul projesinde 1+1'ler 182 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen  Resim İstanbul  projesinde toplamda 28 blokta 1.310 daire bulunan proje, üç etaptan oluşuyor.


Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Resim İstanbul’da dairelerin standart ölçülerinin dışında yüksek tavanlı çatı katı dairelere ve geniş bahçeye sahip olan bahçe katı dairelere de yer verilerek, Resim İstanbul projesinin geniş aileler için yapıldığı belirtildi. 



Lansman sonrası 1 Mayıs'tan itibaren şekline göre dairelerin fiyatının yüzde  4 ile 13 arasında artacağını belirten  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür “Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak ve alırken kazanmak isteyen herkesi dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi. 



Resim İstanbul Fiyat Listesi 

66-78 metrekare arasında değişen 1+1 daire tiplerinin peşin fiyatı 182 bin TL,

107-137 metrekare arasında değişen 2+1 daire tipleri peşin fiyatı 311 bin TL'den,

161-187 metrekare arasında değişen 3+1 daire tiplerinin peşin fiyatı 417 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Resim İstanbul ödeme planı!

Resim İstanbul'da lansman indirimi ve avantajları halen devam ediyor. 30 Nisan'a kadar daire sahibi olanlara peşin ödemelerde lansman fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. 30 Nisan'a kadar sürecek olan kampanyada lansman fiyatının yüzde 25'ini peşin verenler kalanını 30 ay vade farksız ödeyebiliyor. Yine lansman fiyatının yüzde 50'sini peşin ödeyenler kalanını 48 ay taksitle vade farksız ödeyebiliyor. 



Projenin şuanda satışta olan birinci etabında daire teslimleri Aralık 2015’te gerçekleşecek. Projede farklı olarak, her blok İstanbul'un farklı bir semtiyle isimlendirildi. Böylece İstanbul'un değişik semtleri aynı yerde toplandı. 



Resim İstanbul projesi İstanbul'un ortasında, bol oksijenli ve tertemiz bir hava vadediyor. Özel olarak tasarlanan iç ve dış tasarımlarıyla ilgi çeken Resim İstanbul, sahipleri için çeşitli sosyal olanakları da barındırıyor.



Resim İstanbul projesinde; yapay gölet, kiraz ağaçları, dinlenme locaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu- ve tematik bahçeler sahiplerini bekliyor.



Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, konumu nedeniyle merkezde kalarak ulaşım kolaylığı sağlıyor. Anadolu Yakası Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde yükselen proje, Ataşehir Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kartal sahiline 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Web: www.resimistanbul.com               

Telefon: 444 53 18 

Başak KANIK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön