19 / 04 / 2024

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinatla!

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinatla!

Sancaktepe'deki Rings İstanbul projesi, bayram ettiren kampanyası ile 5 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor. 499 konut ve 99 rezidans daireden oluşan projede, metrekare fiyatları da ortalama 3 bin 400 TL...




Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi, kampanyası ile dikkat çekiyor. Bayram dönemine özel 'bayram ettiren' kampanya kapsamında, projeden 5 bin TL peşinat vererek ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca hemen teslim evler için yüzde 0.76'dan başlayan faiz oranlarıyla maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. 


ORMAN MANZARALI 

Rings İstanbul'un bayramın 3'üncü gününden itibaren açık olacak satış ofisine gidenler, sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine sahip olabilecek. Anadolu yakasının son 2 ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı proje, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Bahçeli ve teraslı dairelerin büyüklükleri 145 ile 350 metrekare arasında değişiyor. Rezidans dairelerin metrekareleri ise 57 ile 275 arasında farklılık gösteriyor. Projede konutların metrekare fiyatları ortalama 3 bin 400 TL. Selin Yapı'nın ilk konut projesi olan Rings İstanbul'da yaşam Haziran 2013 yılı itibarıyla başladı. 


DALINDAN MEYVE KEYFİ

Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye kadar farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde şehrin imkanlarından kopmadan doğal bir hayat sürülebiliyor. 


AVM YANI BAŞINDA

Rings İstanbul'un yanı başında yer alan Rings AVM'ye yürüyerek ya da bisikletle gitmek mümkün. 9 sinema salonu, 112 mağazası, dünya mutfaklarından fastfoodlara kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, hipermarket ve elektronik marketleri ile alışveriş merkezi; Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı karşılayacak. 



Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com


Özlem KAMER TERCANLI/Takvim





Geri Dön