27 / 04 / 2024

Rönesans Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi lisesinde 53. oldu!

Rönesans Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi lisesinde 53. oldu!

RC Rönesans İnşaat İcra Komitesi Başkanı Uğur Koyunoğlu, “ Endüstriyel projelerdeki yapılanmamız, çıtayı daha da yükseklere çıkaracağımızın habercisidir. Hedefimiz ilk 5 arasına girmek ” dedi...





Rönesans Holding, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 64’den 53. sıraya yükseldi.



RC Rönesans İnşaat İcra Komitesi Başkanı Uğur Koyunoğlu, Rusya ve Türkmenistan’daki sanayi inşaatlarının, şirketin başarısında büyük rol oynadığını vurgulayarak, “Endüstriyel projelerdeki yapılanmamız, çıtayı daha da yükseklere çıkaracağımızın habercisi. Hedefimiz ilk 5’e girmek” dedi.




Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’nin, müteahhitlerin bir önceki yıl uluslararası faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı liste, bu alanda en önemli veri olarak kabul ediliyor. 2006 yılından beri ENR listesinde yer alan Rönesans, söz konusu yıl 86. sıradan giriş yapmıştı.  

Koyunoğlu, ABD ekonomisindeki toparlanmaya 2015’den sonra Avrupa’nın da katılacağını, bunun yatırımlarda ve sektörde canlanma yaratacağını söyledi. ENR listesinde Türk firma sayısından çok, ciro artışlarının önemine değinen Koyunoğlu, “Ciro artışları, dünyadaki pastadan Türk şirketlerinin daha fazla pay almasını sağlayan en önemli unsurdur” diye konuştu.



Milliyet 


Geri Dön