25 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye Kartal projesinde 185 bin TL'den başlıyor!

Rönesans Sayfiye Kartal projesinde 185 bin TL'den başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut, İstanbul'daki ilk projesi "Sayfiye'yi, Anadolu Yakası Kartal'da inşa etmeye başladı. 3 bloklu ve 276 daireli proje farklı özellikleri ile öne çıkıyor.



İstanbul'un eski sayfiyesinde, Aydos Orbaşında, bir tarafı orman bir tarafı ise zemin kattan itibaren kapanmayacak Adalar manzarasına sahip olacak "Sayfiye" geniş balkonları ve terasları ile öne çıkıyor. Sayfiye tadında bir hayatın sunulacağı projede dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin liradan başlıyor. 

Daire fiyatları ise şöyle: 1+1'ler 185 bin TL'den  başlarken, 3+1'lerin ise maksimum satış fiyatı 595 bin lira olacak. Yüzde 1 KDV fırsatıyla satışa sunulan daireler için lansman vesilesiyle yüzde 5 peşinat kampanya düzenleniyor, ödeme planı yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015 ve yüzde 10'luk bölümü ise teslimde ödenecek şekilde planlandı. 


18 AYDA TESLİM 

Proje 18 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek. Projenin toplam değeri ise 75 milyon dolar olarak açıklandı. Sayfiye hayatında olduğu gibi geniş balkonların, terasların, kat bahçelerinin yer aldığı Projede, farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor. 

Hem Adalar hem de orman manzarasının keyfini doyasıya sunmak üzere, Sayfıye'de bazı dairelerde 10 m2 büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. 


İLGİDEN MEMNUN 

Rönesans Gayrimenkul Yatının Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, grubun ilk konut projesi Sayfiye'ye iki haftada daire sayısının 11 katı talep aldıklarını söyledi. Dinçer, "Yüzde 5 peşinat kampanyası düzenledik. Geniş balkon ve teraslar ile kat bahçelerinin ^ ^ yer aldığı proje lokasyon olarak da değer katıyor" dedi. 

Nisan ayına dolu dizgin giren gayrimenkul sektöründe 1 hafta içinde 9 projenin tanıtımı yapılan istanbul'da Bahçeşehir. Kurtköy. Kadıköy bölgelerinde farklı konseptlerde inşa edilecek konut projelerinin yanı sıra ofise Mehmet yatırım yapmak isteyenler için fırsat günleri başlıyor. 


Sayfiye'yi farklı kılan yönleri:


• Deniz ve Adalar'ı gören farklı daireler 

• Yazın açılabilir kapalı havuz, 

• Sauna fıtness, yoga. pilates odaları. 

• Basketbol. wleybol ve Tenis sahası,

•Sinema salonu,

• Çardaklar, yürüyüş alanları. 

• Koşu parkurları ve çocuk oyun alanları 


Yeni Akit 


Geri Dön