19 / 04 / 2024

Royal Plus Konutları iftar organizasyonu gerçekleştirdi!

 Royal Plus Konutları iftar organizasyonu gerçekleştirdi!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında 20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti...



Uransan A.Ş.’ nin  5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için  Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında  20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti. 


 

Royal Plus Konutlarından daire satın alan ve satış ofisini ziyaret eden potansiyel müşterilerin bir arada bulunduğu organizasyonda  açılış konuşması  Uansan A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik  tarafından yapıldı. İftar yemeğine katılan ailelerin çocukları palyaçolar eşliğinde eğlenirken çocuk Oyun odasında oyunlar, danslar, yarışmalar, yüz boyaması ve sosis balondan şekiller yapılarak çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı. 

 

Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te 30 Ağustos 2014'de tamamlanacak olan Royal Plus Konutlarında  daire teslimleri 20 Haziran 2014 tarihinde başlamıştır. Uransan A.Ş. tarafından  gününden önce daire teslimatları başlayan Royal Plus projesinden konut sahibi olmak isteyenler  erken teslimat avantajından faydalanıp hemen taşınabilmektedirler. 

 

Konut satış pazarlamasında anahtar teslim tarihleri genelde gecikmeli olduğundan sektörde erken gerçekleşen daire teslimleri firmaların güvenilir olduğunu kanıtlamaktadır. Uransan A.Ş. 5. Etap projesinden yine konut alanların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Satışa sunulduğu ilk günden bu yana yoğun talep gören Royal Plus Konutlarında sınırlı sayıda  kalan daireden konut sahibi olmak isteyenler çok özel şartlarda % 0 faizle kredi kullanabilmektedir. Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören kampanyada müşteriler daire satış fiyatının %50'sini peşin, %50 sine ise 60 ayda %0 faiz oranıyla anlaşmalı bankalardan kredi  kullanmaktadır. 

 

Royal Plus Konutları Kampanya

 

Gördüğü yoğun ilgiden dolayı % 0 faizli kampanya 31 Temmuz 2014 tarihine kadar uzatılmıştır. İftar yemeğine katılan konuklarımızın büyük ilgi gösterdiği  kampanyanın tanıtımından sonra misafirlerimize örnek daire gezdirildi ve yemek sonlandı. 

 

 


Milliyet 





Geri Dön