29 / 03 / 2024

Sadi Göğdün kimdir?

Sadi Göğdün kimdir?

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Sadi Göğdün kimdir? Sadi Göğdün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Sadi Göğdün..



Sadi Göğdün kimdir?

Sadi Göğdün, İstanbul Yüksek İktisat ve Ticaret Okulu mezunudur. 1971 yılında doktora çalışmasını tamamlayarak 'İktisadi ve Ticari İlimler Doktoru' olmuştur. 


Doğuş Grubu'na 1976 yılında katılmış ve başta Doğuş Holding olmak üzere Grup bünyesindeki muhtelif şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 


Daha sonra Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev alan Göğdün, halen Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu üyesidir.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.


Doğuş Grubu'nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Grup, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir. 






Geri Dön