20 / 04 / 2024

Şahinbey'de pazar yeri sayısı artıyor!

Şahinbey'de pazar yeri sayısı artıyor!

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey'deki uzay çatılı semt pazarlarının sayısı Akkent ve Narlıtepe'de inşaatın bitmesiyle birlikte 8'e çıkacak. Mehmet Tahmazoğlu, 'Bu pazardan bir tane de Narlıtepe Mahallemize yapıyoruz' diye konuştu.



ŞAHİNBEY Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnafın ve vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için inşa ettikleri semt pazarı sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi. Başkan Tahmazoğlu, Akkent Mahallesinde inşası tamamlanma aşamasına gelen Akkent semt pazarında incelemelerde bulundu. Yapılan hizmet ve çalışmalarda vatandaş memnuniyetine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey hızla gelişiyor, büyüyor. İlçemizde göreve başladığımızda 2 adet pazar yerimiz vardı. Şu anda bunu 8'e çıkardık" dedi. 


Akkent'in en hızlı gelişen ve en modern mahallelerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Tahmazoğlu, "Biz de mahallemize imar planda ayırdığımız gibi plan yerini hemen inşa ettik. Akkent pazar yerimizin 3 bin 800 metrekare kapalı alanı olmasına rağmen ortada hiç ayak yok, tek bir çatı ile çözülmüş durumda, bu hem pazarcılarımıza hem de alışveriş yapmak isteyen vatandaşımıza çok ciddi kolaylık sağlayacak bir sistem. Aynı pazardan bir tane de Narlıtepe Mahallemize yapıyoruz" diye konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön