20 / 04 / 2024

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.



İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve nızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şanınbey ilçemiz hızla buyuyor ve gelişiyor. Son 5 yılda 130 bin kişilik nufus artışımız oldu. 


Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden bırı Bülbülzade Malıallernizdir. Burası hızla gelişiyor. Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor kı vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun. Yanı vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik. Akkent, Mavıkent ve Şahıntepe Mahallemiz venı kurduğumuz mahallelerdir. Bu mahalleler ve Güneş Mahallesinin bir bölümünde imar yollarının açma çalışması devam ediyor.' dedi. 


MUHTAR KURT: " BAŞKANIMIZ HİZMETİ HAZIR HALE GETİRİYOR" 


Bülbülzade Mahalle Muhtarı İsmail Kurt ise, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile görüştüğümüzde bizlere her turlu hizmetin kısa surede yapılacağını söylemişti. Sağolsun imarlı yollarımızın hepsini açıyor. Bülbülzade mahallemizde yerleşim alanları daha yapılıyorken, bölge ile ilgili tum hizmetleri hazır hale getiriyor. Böylelikle modern yaşam alanlarını hazır bir şekilde vatandaşın hizmetine sunuyor. Bu çalışmalarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum Bizler yapılan hizmetlerden çok memnunuz" diye konuştu. 


Gaziantep 27


Geri Dön