25 / 04 / 2024

Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dairelerin başlangıç fiyatının 154 bin TL olarak belirlendiği Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi, Dumankaya İnşaat projesi olarak yükseliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede konutların satış sürecine başlandı...



Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Sancaktepe  Dumankaya Mozaik  projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçiriliyor. 


7 bin ön talebin toplandığı Dumankaya Mozaik projesi; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Dairelerin satış sürecine başlanan Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi kapsamında 799 adet daire ve 1 adet iş yeri yer alıyor. Projede yer alan bloklar 3-5-7 katlı olarak tasarlandı. 


250 adet dairenin satışa sunulduğu Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesinde; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları, otopark gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi kapsamında yer alan konutların 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Dumankaya Mozaik Konutları Sancaktepe satış ofisi

Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön