19 / 03 / 2024

Şanlıurfa Haliliye Profilo Ortaokulu inşaatı devam ediyor!

Şanlıurfa Haliliye Profilo Ortaokulu inşaatı devam ediyor!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Haliliye İlçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Profilo Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Küçük’e İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti....




Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Haliliye İlçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Profilo Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Eğitim öğretim dönemi sonu bitirilmesi planlanan inşaatta incelemelerde bulunan Vali küçük yaptığı açıklamada, yapılan okulda her türlü imkanın olacağını kaydetti. 2013 yılında temeli atılan 300 okulun da önümüzdeki eğitim öğretim döneminde büyük bir kısmının eğitime kazandırılacağını belirten Vali Küçük, “Şanlıurfa’da başlatılan bu eğitim atağında başka Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Türkiye’deki eğitim alanındaki en büyük hamlelerden biridir. Çocuklarımızın istikbali bu hamle ile daha parlak olacak. Yapılan bu eserler bizleri yarınlara daha güçlü taşıyacaktır” dedi.


Vali İzzettin Küçük, inşaatı süren diğer okullarda da incelemelerde bulunmak üzere Profilo Ortaokulu’ndan ayrıldı.



Beyaz Gazete


Geri Dön