26 / 04 / 2024

Sarı Evler Sancaktepe projesindeki konutların yüzde 85'i satıldı! 294 bin TL'ye!

Sarı Evler Sancaktepe projesindeki konutların yüzde 85'i satıldı! 294 bin TL'ye!

Firma: İntaş A.Ş.

Proje: Sarı Evler

Sarı Evler Sancaktepe projesindeki yer alan konutların yüzde 85'i satıldı ve sahiplerine teslim edildi... Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Sarı Evler projesi, İntaş İnşaat tarafından tamamlandı. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de yükselen  Sarı Evler  projesinde 30 blok ve bu 30 blokta toplam 720 konut yer alıyor. 

 

Sarı Evler Sancaktepe projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki daireler 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks şeklinde müşterilere sunuluyor. Projedeki dairelerin yüzde 85’i sahiplerini bulmuş ve sitede yaşam başlamış durumda.


Sarı Evler Sancaktepe projesindeki konutların yüzde 85 i satıldı! 294 bin TL ye!

 

Sarı Evler Sancaktepe projesinin toplam arsa alanı 55 bin metrekare. Sarı Evler Sancaktepe'deki dairelerin fiyatları 294 bin TL ile 534 bin TL arasında değişiyor. 

 

Sarı Evler Sancaktepe kapsamında ödeme koşullarında ise tüm bankalardan banka kredisi kullanıldığı gibi  İntaş A.Ş.  finansman desteği ile yüzde 25 peşinat sonrası kalan tutara 72 aya varan vadelerde yüzde 0,95'lik faiz oranı uygulanıyor. 

 

Sarı Evler Sancaktepe'nin yüzde 70'lik kısmı yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılmış durumda. Projede; Sports Universe Profesyonel Fitness Kulübü, açık-kapalı otopark alanları, çocuk havuzu, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, sauna, market, kafeler-restoran, voleybol, basketbol ve futbol sahası bulunuyor.

 

Üsküdar Ümraniye metro hattına sadece 700 metre uzaklıkta yer alan Sarı Evler Sancaktepe projesine ulaşmak için, Şile Yolu üzerinde BJK Tesisleri’ni ve Çekmeköy’ü geçtikten sonra Pegueot bayisinden yan yola geçiliyor ve bu cadde üzerinde Mehmetçik Lisesi ve Jandarma'yı gördükten sonra yaklaşık 1 kilometre ilerleniyor.


Sarı Evler iletişim

Sarı Evler Adres: Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi No:118

Telefon: 0216 429 82 82

Web Adresi: www.sarievler.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön