28 / 03 / 2024

Say Reklamcılık Yapı, Alman Imm Network GmbH şirketini satın alıyor!

Say Reklamcılık Yapı, Alman Imm Network GmbH şirketini satın alıyor!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş., Federal Almanya Cumhuriyeti'nde kurulu bulunan Imm Network GmbH ünvanlı şirketi satın alıyor. Imm Network GmbH, Mercedes-Benz, Lamborghini, Shell gibi markalara hizmet verdi...




Say Reklamcılık Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Genel Kurulunun 07.11.2013 tarihli toplantısında aldığı kadar uyarınca şirketimiz Yönetim Kurulu "Şirket ana sözleşmesinin amaç ve konusu hakkındaki 3. Maddesinin 11. Fıkrasına göre Sermaye Piyasası düzenlemelerine aykırı olmamak kaydıyla yerli ve yabancı ortaklıklarla anlaşma, işbirliği yapmak, iştirak ve ortaklıklar kurmak" için yetkilendirilmiş olup bu çerçevede 22/04/2014 tarih ve 7 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır:


1. Şirketin Federal Almanya Cumhuriyeti'nde kurulu bulunan Imm Network GmbH ünvanlı şirketi satın alması, bu konuda gerekli her türlü işlemlerin yapılması,


2. Bahse konu şirketin satın alınması ile ilgili her türlü işlemlerin yürütülmesi ve neticelendirilmesi maksadıyla Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Güldoğan ile Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Özel'in ve şirketimizin Alman vatandaşı avukatlarına vekaletname düzenlenmesi.


Şirketimiz adına Imm Network GmbH'nin satın alınmasına ilişkin müzakereler bu vekaletname marifetiyle münferiden Mahmut Güldoğan ve Murat Özel tarafından tamamlanacak ve Alman vatandaşı avukatlar tarafından gerekli resmi işlemler gerçekleştirilecektir.


Şu ana kadar yürütülen müzakereler sonucu Imm Network GmbH'nin paylarının Şirketimiz tarafından devralınması öngörülen %100'ünün bedeli 1.500.000-EUR olarak belirlenmiş bulunup müzakerelerin Hisse Devir Sözleşmesi'nde yer alan garanti koşullarının Şirketimiz ortaklarının menfaatlerini temin edecek şekilde netleştirilmesi ile tamamlanması öngörülmektedir.


1998 yılında kurulan Imm Network GmbH, Şirketimiz tarafından imalatı yapılan türde kurumsal kimlik unsurlarının pazarlanması, dağıtımı ve kurumsal kimlik proje yönetimi konularında uzmanlaşmış bir şirket olup birçok Avrupa ülkesini kapsayan bir dağıtım ve hizmet ağına ve bu amaçla özel olarak geliştirilmiş, tüm hakları mülkiyetinde olan bir yazılıma sahiptir.  Imm Network GmbH'nin bugüne kadar hizmet verdiği markalar arasında Mercedes-Benz, Lamborghini, Shell, Fiat, Philip Morris, Alfa Romeo, Allianz, Citroen, Iveco, Bosch, Lancia, Texaco ve Chevrolet'yi saymak mümkündür.  Şirketimiz hali hazırda Imm Network GmbH'nin onaylanmış tedarikçileri arasında bulunup bu satın alma ile yegane tedarikçisi haline gelecek, geniş müşteri portfoyüne doğrudan erişim imkanı bulacak ve orta vadede Avrupa pazarlarında üst segment kurumsal kimlik ürünlerine yoğunlaşarak ihracatını hacim ve değer açısından arttırıp sürdürülebilir bir performans yakalayacaktır.



Geri Dön