25 / 04 / 2024

Seba Gacemer kim?

Seba Gacemer kim?

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Genel Müdürü olan Seba Gacemer kimdir? Seba Gacemer, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte Seba Gacemer'in biyografisi...



Seba Gacemer kimdir?

Seba Gacemer, kariyerine bilişim sektöründe satış bölümünde başladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Seba Gacemer bugün, Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Genel Müdürü.


2007-2011 yılları arasında Sinpaş GYO’da Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gacemer, Bosphorus City, Aqua City 2010, İstanbul Sarayları, Lagün ve Bursa Modern projelerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüttü.


1999-2007 yılları arasında ise Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gacemer burada Central Life, Aqua City, AquaManors, Sealybria ve Marenegro gibi projelerin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüttü.


Seba Gacemer Kasım 2011’den bu yana EviyaGayrimenkul’de Genel Müdür olarak görev yapıyor.


Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 13 Ekim 2011'de yaptığı açıklamada; Sinpaş GYO Satış Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığından yeni şirketin Genel Müdürlüğüne atanan Seba Gacemer liderliğinde yeni gayrimenkul şirketini müjdelemişti. 


Eviya Gayrimenkul Genel Müdürü Seba Gacemer imzasıyla 15 Nisan 2013 tarihinde yapılan yazılı açıklamada Eviya Gayrimenkul-Sinpaş GYO birleşmesi haberini şu şekilde duyurdu: 


“Değerli Basın Mensubu, 


Türkiye’nin lider gayrimenkul şirketlerinden Sinpaş GYO iştiraki olarak kurulan ve ilk projesi Ege Boyu ile İstanbul’da Ege hayatı sunan Eviya Gayrimenkul, Sinpaş GYO ile birleşiyor.


Bu birleşme %99,99 oranında Sinpaş GYO iştiraki olan Eviya’nın bilançolarını Sinpaş GYO bilançosuyla konsolide etme prosedürünü ortadan kaldıran ve tek bilançoda yönetmek kararından kaynaklanan teknik bir birleşme olup, Eviya markası, bugüne kadar sürdürdüğü faaliyetlerini mevcut iş modeli ve mevcut yönetim kadrosuyla aynı şekilde devam ettirecektir.


Eviya, kimliği olan ve özgün bir yaşam tarzı içeren, insanların “evinde iyi yaşayacağı” projeler gerçekleştirmek vizyonuyla başarısını sürdürmeye devam edecektir.


Saygılarımla,

Eviya Gayrimenkul Genel Müdürü

Seba GACEMER”




Eviya Gayrimenkul, EgeBoyu projesindeki yenilikleri emlak basınına anlatacak!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'ne Seba Gacemer'i ağırladı!



Geri Dön