28 / 03 / 2024

Sembol İstanbul projesi 2 ödül aldı!

Sembol İstanbul projesi 2 ödül aldı!

International Property Awards Europe yarışmasında Avrupa'nın en iyi karma tasarımı ödülünü almaya hak kazanan Sembol İstanbul A Design Tasarım yarışmasında A Design Silver Award ödülüne layık görüldü.




Karden İnşaat imzasıyla Beylikdüzü Bahçeşehir Tem otoyolu bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi, 2 ödüle layık görüldü İngiltere'de düzenlenen International Property Awards Europe yarışmasında  Avrupa'nın en iyi karma tasarımı ödülünü almaya hak kazanan proje, 140 milyon TL'lik yatırım değerine sahip. Gönye Tasarım tarafından hazırlanan Sembol İstanbul satış ofisi ise iç mekan tasarımı ile geçtiğimiz günlerde düzenlenen A Design Tasarım yarışmasında A Design Silver Award ödülüne layık görüldü. 


1664 BAĞIMSIZ BÖLÜM 

Her iki ödülü de bünyesinde buluşturan Karden İnşaat'm Yönetim Kurulu Başkam Paşa Karadeniz, İstanbul'a değer katmak ve dünya ölçeğindeki hak ettiği yeri almasını sağlamak için projeler geliştirdiklerini ve bu amaca yönelik adımlar attıklarını belirtti. Birbirinden farklı tiplerde 1+0,1+1,2+1,3+1 olmak üzere residence daire tipleri sunan Sembol İstanbul'un A ve B bloklarında residence dairelere, C bloğunda ise ofis ve home ofislere yer veriliyor. Toplamda 1664 bağımsız bölümün olduğu projede 44 mağaza, 500 ofis-home ofis yer alırken, geri kalanında konutlar bulunuyor. 


SATIŞLAR DEVAM EDİYOR 

2. etap konutlarında 150 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışları devam eden Sembol istanbul, yüzde 1 KDV imkanı sunuyor. Aralık 2015 tarihinde tamamı teslim edilecek projede geliştirilen ödeme sistemi ile 30 ay vade sıfır faiz fırsatı da veriliyor. Projede açık-kapalı yüzme havuzları, fltness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları gibi alanlar yer alıyor. 

Karden İnşaat A.Ş. tarafından BeylikdüzüBahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde inşa edilen Sembol İstanbul projesi 2 ödülü birden kaptı. Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Sembol İstanbul, 2 residence, 1 busidence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan karma konsepte sahip tarzı ile geçtiğimiz yıl Avrupa' nın en iyi karma tasarımlı projesi ödülünü almıştı. 


Satış Ofisi:  444 61 10

Web: http://www.sembolistanbul.com



Posta




Geri Dön