23 / 04 / 2024

Sezen Aksu Baruthane Caddesi'nde orman içindeki villayı kiraladı!

Sezen Aksu Baruthane Caddesi'nde orman içindeki villayı kiraladı!

Yıllardır Kanlıca’da Boğaz manzaralı yalıda oturan Aksu, bundan sonra Anadolu Hisarı’nda oturacak. Aksu, Baruthane Caddesi'ndeki orman içinde bir villayı kiraladı




Ev sahibi villayı Aksu'ya değerinin çok altında kiraya verdi. Ev için 5 bin TL kira ödediği öğrenilen Minik serçe, tadilatı devam yeni villasının bahçesine ise orkestrasını kurdurdu. Bir yandan tadilatı süren villanın yanında uzun bir bahçesinin yanı sıra havuz ve çocuk oyun parkı alanı bulunuyor.

İç mimarisi ünlü rockçıdan

Aksu’nun villasının ağaçlar içinde olması ise görsel olarak da güzelliğine güzellik katıyor. Ayrıca villanın yanında hiçbir yerleşim alanının bulunması mekanın araç seslerinden ve gürültüden uzak olmasını sağlıyor. Villanın yaklaşık 8 araçlık bir otoparkı da bulunuyor. Sezen Aksu, son günlerde yeni villasına giderek yeni albüm çalışmalarını da burada yapıyor. İç mimarisini Bulutsuzluk Özlemi'nin efsane solisti Nejat Yavaşoğlu yaptığı Aksu bir yandan çalışıyor, bir yandan da misafirlerini ağırlıyor. Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga da twitter’dan yeni villadan fotoğraflar paylaştı. Aksu’nun orkestra ile çalıştığı sırada fotoğraflarını twitter sayfasına ekleyen Gaga, “Sezen provada” diyerek fotoğraflara not düştü.

Milliyet



Geri Dön