19 / 04 / 2024

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

1999 yılından bugüne İstanbul Ataşehir merkezli olarak faaliyet gösteren Smart BS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri ülke genelinde var olan bayi sayısını arttırma kararı aldı.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek.



Firma yetkilisi Barış Kaygısızer, yaptığı açıklamada “gerek nihai kullanıcıların gündelik ihtiyaçlarına gerekse inşaat firmaları, mimarlık ofisleri, oteller, tatil köyleri, hastaneler gibi kurumlar başta olmak üzere kurumların temel ihtiyaçlarına ve hatta deniz âşıklarına alternatif ve kişiye özel çözümler sunabildiklerini söyledi. Teknolojinin hızla ilerlediği günümüz dünyasında gündelik yaşamımızın önemli bir kısmını geçirdiğimiz kapalı mekânlarda akıllı ev sistemleri kullanılmasının getirdiği kolaylıklardan bahseden Kaygısızer, “Son dönemde gerçekleştirilen birçok markalı konut projesinde kullanılması nedeniyle akıllı evlerin getirdiği konforla bugüne dek İstanbul’da yaşayanlar zaten tanışmışlardı.  İstanbul dışındaysa Ankara, İzmir, Antalya gibi kentlerimizin sakinleri yeni projeler vasıtası ile sıklıkla karşılaşmakta ve bu rahatlığın konforunu yaşamaktalar. Ancak ülkemizin diğer kentlerinde durum son kullanıcılar için istenen düzeyde değil ve açıkçası pazarda bu alanda bir açık söz konusu. Bunda firmaların bayi ağlarının yetersizliği, konu hakkında bilgi akışının sağlıklı olmaması, konunun doğru tanıtımının sağlanmasına yardımcı olacak teknik personel yetersizliği, yatırım maliyetlerinin yüksek olduğu önyargısı gibi nedenler sıralansa da biz ve sektörde yer alan diğer firmalar da, acaba üzerimize düşeni yapabiliyor muyuz diye düşünmeliyiz.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Anadolu genelinde oluşturulacak bayi ağında aranan şartlarda öncelikli olarak bölgesini iyi tanıyan, tercihen teknik bilgisi var olan adayların başvurularını değerlendireceklerini belirten Kaygısızer; Anadolu’da da akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin yaygınlaşması için mevcut bayilerine ek yeni bayilerle çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek sözlerini noktaladı.




Geri Dön