18 / 04 / 2024

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.



1999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde “Akıllı Yaşam Alanlarının Hayatımıza Kazandırdıkları” , “İşten Eve Akıllanan Yaşamlar”, “Yaşadığımız Alanlar Kadar Çevreninde Akıllı Olmasının Yaşamımıza Kazandıracakları” başlıklı bir dizi eğitim, seminer ve panel hazırlığı içinde.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri satış ve pazarlama müdürü Selahattin NAYMAN, akıllı yaşam alanları konusunda sektörde çok ciddi teknik eleman ve bilgi eksikliği bulunduğunu, belirtti. Sektörde son kullanıcıya hizmet veren kurumların dahi ürün ve ürün grupları konusunda sorunlarla karşılaştığını, çok sayıda mimar ve mühendisin kendilerine bilgi almak için başvurduğunu sözlerine ekledi. 


Nayman sözlerine şu şekilde devam etti. “Büyük şehirler dışında ne yazık ki akıllı yaşam alanları yaratmanın hayatımıza getireceği avantajlar halen tam olarak keşfedilebilmiş değil ve çoğu zaman bir lüks olarak görülmekte; oysa ürün grupları doğru algılanıp anlaşılabilir ve teknik personel eksikliği giderilebilirse yaşamımıza pozitif yönlü katkı sağlayacağı muhakkak. Bu nedenle TMMOB bünyesinde ilgili odalara mimarlarımız, iç mimarlarımız, peyzaj mimarlarımız, inşaat mühendislerimize yönelik yazılı başvuru yaparak kendileri ile ortak çalışma talebimizi ilettik. Kendilerinden yanıt beklemekteyiz. 


Ancak eğitim çalışmalarımız sadece bununla sınırlı kalmayarak artarak devam edecek. Bunun için ilgili üniversitelerden, eğitim merkezlerinden, Ticaret Odalarından gelecek tekliflere açığız. Önemli olan hızla gelişen dünya koşulları çerçevesinde son kullanıcılarımıza yaşadıkları ve çalıştıkları ofis, hastane, otel, belediye, deniz taşıtları (bilhassa yat ve tekneler) ile elbette evlerinde hatta park, bahçe ve tarlalarında Akıllı Yaşam Teknolojisini doğru ve ihtiyaçları dâhilinde sunabilmek. Biz sektörde üzerimize düşeni yapmaya hazırız bu bağlamda da yurdumuzun dört bir yanından gelebilecek olan eğitim taleplerine açık olmaya devam edeceğiz.


Geri Dön