29 / 03 / 2024

Soyak Park Aparts 'da 624 TL taksitle!

Soyak Park Aparts 'da 624 TL taksitle!

2013'te sahiplerine teslim edilecek Soyak Park Aparts 'da müşteri odaklı ödeme planına göre, daire fiyatları 84 bin 500 TL ile 333 bin  TL arasında değişiyor...



Gayrimenkul sektöründe 50. yılını geride bırakmaya hazırlanan Soyak 'ın yüksek yaşam kalitesi sunan projesi, huzur ve keyfin adresi Soyak Yenişehir Kibele Evleri; haftasonunda, müzik dünyasının sevilen gruplarını ağırladı. Kibele Evleri sakinleri, Yeni Türkü ve Grup Gündoğarken 'in unutulmaz şarkıları ile yaza keyifli bir başlangıç yaptı.

Soyak Yenişehir 'de 326 konutluk Kibele Evleri, 28-29 Mayıs tarihlerinde, müzik dolu bir bahar şenliğine ev sahipliği yaptı. Kibele Evleri, heykellerle süslü geniş çim alanında cumartesi akşamı Yeni Türkü 'yü, pazar akşamı ise Grup Gündoğarken 'i konuk etti.

Yeni Türkü ve Grup Gündoğarken 'in unutulmaz şarkıları eşliğinde eğlencenin gece geç saatlere kadar sürdüğü şenliğe, Kibele Evleri sakinleri yoğun katılım gösterdi. Bu sene ikinci kez düzenlenen renkli şenlikte, tavla turnuvaları düzenlenerek, çocuklar için şişme balonlarla oyun alanları da oluşturuldu.

çocuk Oyun Kulübü, basketbol sahası, tenis kortları, yüzme havuzu ile İstanbulluları şehirden uzaklaşmadan huzur ve keyifle buluşturan Kibele Evleri 'nin yeşil çimleri üzerinde konuklarını ağırlayan eğlence dolu şenlikte, açık büfe ikramlar da sunuldu.

Soyak, farklı yaşam alanlarıyla kent yaşamına farklı bir soluk getiren ve projeler tamamlandıktan sonra sosyal yaşama hareket katan etkinliklerle, komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesine de destek veriyor. Soyak, şenlikte yer alarak, yeni nesil yaşam tarzının kapılarını aralayacak İstanbul Halkalı 'daki yeni projesi Soyak Park Aparts 'ın tanıtımını yaptı.

Soyak Park Aparts 'da ayda 624 TL taksitle ev sahibi olma imkanı!

Soyak 'ın Halkalı 'da yeni bir yaşamın kapılarını açacak projesi Soyak Park Aparts 'da, yeşil ve mavi huzurla buluşuyor. Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Aparts 'ta özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuluyor. Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği 'ne uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts; sakinlerine, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla gelecekte de kazanma sözü veriyor.

Soyak 'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imknıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti sunuluyor; dairelerde merkezi uydu bağlantısı da bulunuyor.

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden Soyak Park Aparts projesinde; 624 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Nisan

2013'te sahiplerine teslim edilecek Soyak Park Aparts 'da müşteri odaklı ödeme planına göre, daire fiyatları 84.500 TL ile 333.000 TL arasında değişiyor.  

www.soyak.com.tr
444 0 795 (SYK)


Geri Dön