20 / 04 / 2024

Sultanbeyli Azimvera satılık!

Sultanbeyli Azimvera satılık!

Firma: Azim Gayrimenkul Yatırım

Proje: Azimvera

Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Sultanbeyli Azimvera satılık daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 4 bloktan meydana geliyor..



Lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde inşa edilen Sultanbeyli  Azimvera  satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Teslimlerin 22 ay sonra başlanması planlanan Azimvera Residence projesinde yer alan 2 blok 11 ve 12 katlı olarak dizayn edildi. Projede 97 adet konut bulunuyor. 


Ön satış sürecine başlanan Sultanbeyli Azimvera satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje,  Azim Gayrimenkul Yatırım  imzası taşıyor. 


Sultanbeyli Azimvera satılık!


Dairelerin 114 metrekareden başlayıp, 139 metrekareye kadar yükselen alanlara saihp olduğu proje, Azim Gayrimenkul Yatırım imzasıyla yükseliyor. 


Sultanbeyli Azimvera satılık daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Azimvera Sultanbeyli Evleri satış ofisi

Telefon: 0216 592 25 04

Web: www.azimgayrimenkulyatirim.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön