20 / 04 / 2024

Tahincioğlu, Ataşehir'de 5 bin 500 TL'ye ofis satıyor!

Tahincioğlu, Ataşehir'de 5 bin 500 TL'ye ofis satıyor!

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği Ataşehir'de Nidakule Ataşehir Kuzey projesinin ilk etabını satışa çıkardı. Tahincioğlu, Ataşehir'de 5 bin 500 TL'ye ofis satıyor.



İlk etabında 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonunun bulunacağı Nidakule Ataşehir'de metrekare satış fiyatları ise 5 bin 500 TL'den başlıyor. 30 katlı ofis kulesi ile 3 katlı yatay ofislerin yer aldığı projede 135 metrekareden başlayan modüler ofisler 1150 metrekareye kadar büyüyebiliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projeden KDV dahil 600 milyon TL satış geliri beklediklerini belirtti. Tahincioğlu, bundan sonra emak GYO ihalelerine daha agresif bir şekilde katılacaklarını kaydetti. Bugüne kadar 1.5 milyon metrekare inşaat tamamlayan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün halka açılma planları hakkında da konuşan Özcan Tahincioğlu, "Üç yıl içinde GYO olup halka açılma planımız var" dedi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alparslan Çalım ise projede çalışanlar için 6 bin 200 metrekarelik teras bahçe yaptıklarını söyledi. 


"Adımımızda dava açanlar var" Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise projeden 190 milyon TL gelir elde edeceklerini belirtti. Son zamanlarda durdurulan iki projeyle ilgili de konuşan Kurum, "Bizim imar planı yapma hakkımız yok. Ancak bir yere adımımızı attığımızda davalar başlıyor" dedi.


Dünya


Geri Dön