29 / 03 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı'nda ilgi topladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı'nda ilgi topladı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule

Tahincioğlu, başta Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve Nida Kule Göztepe olmak üzere tüm projeleriyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı’nda, “körfez bölgesi” yatırımcılarının ilgi odağı oldu...



Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan; özellikle ticari gayrimenkul projeleriyle ön plana çıkan Tahincioğlu Gayrimenkul, Dubai’de 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye’nin onur konuğu olduğu gayrimenkul yatırım fuarı Cityscape Global 2012’de yabancı yatırımcılarla biraraya geldi.  


Bugüne kadar 1.5 milyon m2  inşaat alanına sahip projeleri tamamlayan  Tahincioğlu Gayrimenkul, her geçen gün bu alanı daha da genişletiyor. Projelerine en iyi lokasyonları seçmek için titizlikle çalışan Tahincioğlu Gayrimenkul, Cityscape Global 2012 Fuar’ında gerek konumları, gerekse doğaya duyarlı, enerji dostu özellikleriyle ön plana çıkan yapılarını yatırımcılara tanıttı. 


Tahincioğlu Gayrımenkul, fuar süresince inşaat projelerinin tanıtımının yanı sıra güçlenen ekonomisi, her geçen yıl artan turist sayısıyla Türkiye’nin yatırıma değer bir ülke olduğunu belirtti. Türkiye’nin sağlam ekonomiyle, yatırımcılara güvenli bir yatırım çevresi ve aynı zamanda karlı fırsatlar sunduğunu belirten Tahincioğlu, Türkiye ekonomisinin 2010 yılında 9.2 büyüme oranıyla, ekonomisi en hızlı büyüyen ülkeler arasında olduğunu vurguladı. 

2011 yılında da 8.5’lik oranla bu performansı devam ettirdiği belirtilen Türkiye, Ekonomik işbirliği ve Kalkınma Teşkilatı’nın öngörüsü üzere; 2011-2017 yıllarında ortalama yüzde 6.7 büyüme hızıyla ekonomisi en hızlı gelişen ülkeler arasında yer alması öngörülüyor. 


Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu: ‘‘Amacımız, Cityscape Global 2012 Fuarı’nda potansiyel fonlarla birebir tanışmak ve Körfez ülkelerine kendimizi tanıtmaktı’’

Tahincioğlu Gayrimenkul için yatırıma ve sağlam projelere verilen önem kadar yeşile ve doğal hayata da önem vermek gerektiği düşüncesini savunduklarını belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, ‘‘Türkiye gayrimenkul sektörü, bugün uluslararası şirketler tarafından yapılan anketlerde gelişen ülkeler arasında 9.sırada; uluslararası yatırımlar içinde ise 13.sırada yer alıyor. Türkiye sağlam bir bölgesel pozisyon ve net bir Avrupa görüşüyle kapladığı alanda ve ötesinde çok önemli bir rol oynamaktadır.  

 

Türkiye’nin cazibe noktası İstanbul ise Avrupa’da Gayrimenkul Alanında Kentlerde Yükselen Trendler Anketi 2011’e göre gelişme beklentisi anketinde birinci, mevcut yatırım performansı anketinde ise ikinci sırada yer almaktadır.


Tahincioğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı nda ilgi topladı!


Türkiye, NATO, Avrupa Konseyi, İslam Konferansı Örgütü ve Karadeniz Ekonomik Birliği’nin hepsine üye olan tek ülkedir. Türkiye’nin ekonomik gücü geçtiğimiz on yıllık süre içinde önemli ölçüde artmıştır. Türkiye; dünyada, en büyük ekonomiye sahip 18’inci ülke, Avrupa ülkeleri arasında ise 7. Sırada bulunuyor. Dolayısıyla; Türkiye’ye yatırımların her geçen yıl daha da artması ve değerlenmesi bizi çok sevindiriyor. Yatırımları bu kadar değerli olan bir ülkede, yabancı yatırımcılarıyla sürekli buluşan Tahincioğlu Gayrimenkul olarak Cityscape Global 2012 Fuar’ında Türkiye’yi temsil etmekten dolayı gururluyuz. Fuarda, körfez bölgesi yatırımcılarını tanımak, kendimizi körfez ülkelerine tanıtmak ve Türkiye’yi yatırım merkezi olarak görebilecek potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelmek Tahincioğlu Gayrimenkul olarak önceliklerimiz arasında bulunuyor. Yaptığımız projeleri anlatmak, İstanbul’un Anadolu yakasında  yer alan Nida Kule Göztepe ve Palladium Tower projeleri olmak üzere, Tahincioğlu Gayrimenkul’un bünyesinde yine İstanbul’un önemli bölgelerinde geliştirdiği projeleri anlatacağız’’dedi.  



Tahincioğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı nda ilgi topladı!


Türkiye’nin en fazla “Leed Gold” sertifikalı yapıları 


Türkiye’nin en fazla “Leed Gold” sertifikalı yapılarına sahip olan Tahincioğlu Gayrimenkul; yeşile, doğal hayata, doğal kaynakların verimli kullanımına, sağlıklı ve sürdürülebilir mekanların geliştirilmesine öncelik veren projelere imza atıyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul’un yapımı ve projelendirme çalışmaları devam eden; tamamlanmak üzere olan  Nidakule  Göztepe, İstanbul’un cazibe merkezi Ataşehir’de yer alan Palladium Tower ve , İstanbul Finans Merkezi’nde ofis, Seyrantepe ve Çengelköy’de konut projeleri ve  Türkiye’nin önemli ticaret kapılarından biri olan Hatay şehrinde Palladium Antakya alışveriş merkezi projeleri bulunuyor. Bunların yanı sıra geliştirilmekte olan Bomonti, Kozyatağı ve  Adana  projeleri ise karma projeleri arasında yer alıyor.


http://www.tahincioglu.com/


0216 410 45 45


projeye sor



Geri Dön