28 / 03 / 2024

Teslime hazır olan konut projeleri!

Teslime hazır olan konut projeleri!

Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var.



Kurtköy'den Kartal'a, Riva'dan Esenyurt'a kadar İstanbul'un birçok noktasında teslime hazır konut projeleri mevcut. İşte yeni sakinlerini bekleyen İstanbul'un hemen teslim o projeleri..


Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var. Alıcısını bekletmeden yeni bir evde yeni bir yaşamın kapısını hemen aralayan İstanbul'un projelerini araştırdık. 


Flex Kurtköy


Flex Kurtköy projesi, 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 blok olarak tasarlanan Flex Kurtköy Evleri 40 metrekare ile 154 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 homeofislerden oluşan projede; 24 saat güvenlik, toplantı salonları, açık/kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkurları, teras bahçeler, alışveriş birimleri, çocuk oyun alanı, kademeli yansıma havuzları ve fitness center gibi sosyal alanlar mevcut. 


Soyak Evostar


Soyak'ın Halkalı'da inşa ettiği Soyak Evostar'da tüm daireler hemen teslim ediliyor. Yüzde 1 KDV avantajına sahip proje toplam 40 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 1.515 dairenin bulunduğu Soyak Evostar'da konutların büyüklükleri ise 31 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseliyor. 1+1'den 3+1'e kadar alternatiflerin sunulduğu projede; basketbol sahası, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, voleybol sahası, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları ve güvenlik yer alıyor. 


Elite Side


Eite Side Şua İnşaat'ın Pendik'te yükselttiği Elite Side projesi, 2 etapta toplam 400 daireden oluşuyor. 25 bin metrekare arsa alanına sahip Elite Side'da dairelerin alanları 85 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor. 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede; yüzme havuzu, otopark, spor alanları, fitness center ve spor alanları gibi avantajlar sunuluyor. . 


Antriva


Ant Yapı imzası taşıyan Antriva projesi ise 9 adet müstakil ve ikiz villalardan oluşuyor. Beykoz ilçesinin Riva bölgesinde hayata geçirilen bir villa projesi olan Antriva'da A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villar ise 323 metrekare alana sahip. Satışların halen devam ettiği projenin öne çıkan özellikleri arasında; tracking, deniz sporları, scuba ping, golf balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik gibi birçok spor çeşitleri yer alıyor. Projede ayrıca Riva deresinin yakınında yer alan kayıkhaneden açılarak, tekne gezintileri de yapılabiliyor. 


Terrace Mix


Terrace Mix İnanlar İnşaat'ın Esenyurt'taki imzası Terrace Mix projesinde de daireler hemen teslim ediliyor. Toplamda 945 daire ve 27 adet dükkandan oluşan TerraceMix'te stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri mevcut. Proje sakinlerini bekleyen avantajlar ise şöyle; Türk hamamı, güneşlenme terası, kapalı otopark, çocuk havuzu, 1 açık, 3 kapalı havuz, sosyal tesis, masa tenisi, bilardo, vitamin bar, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kardiyo, fitness, aerobik, pilates salonu, buhar banyosu ve sauna. 


Arma Residence


Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği Arma Residence projesinde 170 bin liradan başlayan fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün. Kurtköy'de 14 bin metrekare arsa, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip projede büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen toplam 264 daire ve 20 ticari birim yer alıyor. Arma Residence'ın ayrıcalıkları arasında; toplantı odaları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri bulunuyor. 



Mesa Kartall


İstanbul'un gözde mekanı Kartal'da Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından inşa edilen Mesa Kartall, 32 katlı tek bloğunda 286' daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede konut büyüklükleri ise 61 ile 280 metrekare arasında değişiyor. Mesa Kartall'da; fitness center, dinlenme alanları, oyun alanları, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut. ,


Posta 


Geri Dön