19 / 04 / 2024

Theatron Bodrum'da teslimler Mayıs 2015'te gerçekleşecek!

Theatron Bodrum'da teslimler Mayıs 2015'te gerçekleşecek!

Sumka Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Theatron Bodrum projesinde 19 birim bulunuyor. Proje villa konseptiyle ve her ayrıntı düşünülerek inşa ediliyor. Theatron Bodrum projesinde satışlar devam ediyor...




Bodrum'da villa konseptiyle hayata geçirilen Theatron Bodrum projesinde satışlar devam ediyor.



Sumka Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Theatron Bodrum projesinde 19 birim bulunuyor. Proje villa konseptiyle ve her ayrıntı düşünülerek inşa ediliyor.

 

Orman arazilerinin yamacına konumlanmış, mükemmel deniz manzarasına sahip toplam 19.228 m2’lik teraslanmış bir alanda, tamamen müstakil tek katlı 19 adet villadan meydana gelen Theatron Bodrum Villaları, her birinin 180-185 m2 kapalı alanı ve 85-100 m2 teras alanı, özel havuz, geniş bahçe, üç yatak odası, üç banyo, açık mutfak, yemek bölümü, salon, soyunma odası, çamaşır odası, makina ve tesisat odası bulunan villalarda, yaşam konforu adına her türlü detayın düşünüldüğü ve uygulandığı bir proje.



Ayrıca bahçede çok amaçlı kullanılabilecek 35 ila 70 m2 aralığında değişen bağımsız kapalı alan mevcut olup her bir villanın 750 m2 ile 1.050 m2 arasında değişen toplam kullanım alanı mevcut.

 

Theatron Bodrum Ne Zaman Teslim Edilecek?

 

Theatron Bodrum projesinin Mayıs 2015 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

 

Theatron Bodrum Nerede?

 

Bodrum merkezine en yakın mahalle olan Konacık'ın eski dağ köyü olan Çırkan yamacında, Oasis AVM’ nin üst kısmında kalan, oldukça merkezi, ulaşımı kolay, yabancı alıcıların mülk edinimine açık bir bölge.

 

Uluslararası Milas-Bodrum Havaalanı: 45 km

Bodrum otogarı: 3,5 km

Oasis Avenue ve Midtown AVM’leri : 1,5 km

Bodrum Marina: 3 km, Migros, Carrefour, Metro, Kipa gibi birçok markete oldukça yakın konumda.



Milliyet 





Geri Dön