25 / 04 / 2024

TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Tamer Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Üsküdar, Zeynep Kamil Mahallesi'nde kuruldu.



TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Tamer Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.


TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü maden sahaları edinme ve işletme faaliyetleri yürütür ithalat ve ihracat yapar. b-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapar taahhütlerde bulunur ortaklıklar kurar veya kurulmuş ortaklıklara  iştirak edebilir veya ortak alabilir. c-Şirket yurt içinde ve yurt dışında kanalizasyon ,yol, baraj , tünel, hava alanları gibi alt yapı sistemleri inşası  işleri için taahhütte bulunur, yapar. d-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü karayolları ulaşım, deniz yolları ulaşım ve hava yolları ulaşım hizmetleri yapabilir, taahhütte bulunabilir. e-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü proje , danışmanlık ve mühendislik hizmetleri verebilir.   Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir kiralar , kiraya verir bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti , kat irtifakı , kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ,ifraz, tevhit, taksim, parselasyon, ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.   Şirket amaç ve gayesini gerçekleştirmek için her türlü araç gereç, malzeme alabilir, ithal edebilir, kiralayabilir, kiraya  verebilir.  


Geri Dön